Barn & Ungdom


OBS! I barngrupperna måste en förälder alltid närvara och säkra sitt barn (nya föräldrar får nödvändiga instruktioner).

För ungdomar som har tidigare erfarenhet av klättring har vi en separat träningsgrupp. Utöver det finns det även en tävlingsgrupp, i samarbete med Klättercentret, för de ungdomar som har en ambition att träna mera för att tävla i klättring. 


Avgifter och betalning

Avgift för barnklättringen 450 kr per termin + att det krävs medlemskap i Uppsala klätterklubb. För deltagare i ungdomsgruppen är avgiften 750 kr per termin. För tävlingsgruppen är avgiften betydligt högre då den även innefattar träningskort på Klättercentert, personligt träningsupplägg mm, aktuell avgift meddelas till berörda familjer.

Medlemsavgiften i Uppsala klätterklubb för 2023 är 320 kr och gäller kalenderår. 

Terminsavgift och ev. medlemsavgift betalas in på bankgiro: 371-3625 enligt instruktioner som skickas ut i anslutning till kursstart.

Ange att betalningen avser t ex ”Barnklättring VT-2020″ och ev. ”Medlem 2020″ samt, namn och barnets personnummer vid inbetalningen (viktigt för bl a den försäkring som ingår).

Vid betalning av flera medlemsavgifter önskar kassören att ni gör en betalning per medlem.


Nya medlemmar

För nya medlemmar är det viktigt att ni fyller i era uppgifter, inkl kontaktuppgifter, i formuläret på sidan Bli Medlem


Intresseanmälan

Vi har för närvarande kö till våra barngrupper men om ni är intresserade att börja så tveka inte att fylla i en anmälan på följande formulär: https://forms.gle/zJA3gRqAaoTDQrT7A

Vi registrerar ert intresse och kontaktar de som står på tur så fort vi får lediga platser. Det är lång kö till våra barngrupper för närvarande men det kan ibland hända att klubbens förhållanden förändras (antal grupper eller barn/grupp). Därför kan vi tyvärr inte uppskatta hur lång tid det tar innan det finns lediga plater. Frågor om kötid lämnas därför obsevarade. Vi är alltid intresserade av att engagera fler föräldrar som ledare i barnklättringen så fyll gärna i formuläret om ni är villiga att engagera er i samband med anmälan, beskriv då er tidigare erfarenhet av klättring och/eller som idrottsledare.


Kontakt

Ansvarig för klubbens barnklättring kan nås på epost: barnklattring.ukk@gmail.com

Våra aktiva barn och ungdomar är varmt välkomna att maila synpunkter om klubben och verksamheten till ungdom.ukk@gmail.comOBS! Adressen är endast till för våra aktiva och de synpunkter och eventuella frågor de har, övriga mail kommer lämnas utan åtgärd.